In 1975 startte Paul Van Loon als vrachtwagenchauffeur binnen het familiebedrijf welk werd opgericht door zijn grootvader Jef Van Loon in 1929

Met goede kennis van het vak en na een 10 tal jaren zelf als chauffeur te hebben gewerkt ,nam Paul het dispatch gebeuren op kantoor voor zijn rekening. Hij heeft dan ook alle wegen bewandeld in het familiebedrijf en is geboren en getogen in de vervoerswereld. Heden (vandaag) functioneert Paul nog als afgevaardigd bestuurder maar neemt zijn zoon Jef de dagelijkse werkzaamheden voor zijn rekening, Jef neemt de planning en het dagelijks gebeuren binnen de firma voor zijn rekening.

Om de perfecte service te kunnen bieden naar ons cliënteel toe wordt het complete wagenpark in eigen beheer onderhouden daarom zijn alle voertuigen optimaal in orde. De vrachtwagens worden eveneens wekelijks gewassen en zijn de rijdende reclame voor het bedrijf op de Europese wegen.

Ons Wagenpark bestaat uit 20 stuks Volvo vrachtwagens van het type euro 5 en euro 6 motoren.

Internationaal vrachtwagenvervoer

Na een lang verleden in het transportbedrijf van zijn vader en nonkel Jef Van Loon nv waar Paul samen met zijn 2 neven de zaak jaren heeft beleid , richtte Paul in 1998 door familiale omstandigheden zijn eigen vervoersfirma op.

Gestart met 8 vrachtwagens, beschikt de internationaal actieve onderneming tegenwoordig over een vrachtwagenpark van 25 stuks trekkende eenheden en 40 getrokken eenheden.

Historie 6

Ons team

 • Profile

  Paul Van Loon

  Gedelegeerd bestuurder

 • Profile

  Vic Van Loon

  Planning

 • Profile

  Jef Van Loon

  Planning

 • Profile

  Aleksandra Zgryzniak

  Facturatie

 • Profile

  Ria Van Hasselt

  Hoofd Facturatie

 • Profile

  Ann Bellens

  Boekhouding